Naslovna // Društvo // Praznik Svetog Save obeležen i predškolskoj ustanovi “Pionir”

Praznik Svetog Save obeležen i predškolskoj ustanovi “Pionir”

Ovogodišnji kolačar, vaspitačica Ivana Cvetković Milosavljević kolač za narednu godinu predala je Marini Milosavljević. Proslava organizovana skromnije nego ranijih godina

Foto: TV Kopernikus

Dan Svetog Save, oca srpske duhovnosti, kulture, prosvetitelja i osnivača srpske crkve, 27. januar, obeležen je protekle srede i u Predškolskoj ustanovi „Pionir“ u Jagodini. Proslava je upriličena daleko skromnije nego prethodnih godina zbog pandemijskih okolnosti, ali uz poštovanje svih epidemioloških mera:

-Zbog aktuelne situacije koja je u našoj zemlji i svuda, nešto drugačije, u izmenjenom režimu, obeležavamo praznik Svetog Save. To je školska slava, pa i slava vrtića. Na to nismo zaboravili, kao ni na mališane zbog kojih sve ovo i radimo. Oni su tu, ali u manjem broju zbog pandemijske situacije. Moja želja je da ubuduće bude još više dece u vrtićima –rekla je Violeta Nikolić, direktorka predškolske ustanove „Pionir“ u Jagodini.

U predškolskoj ustanovi „Pionir“ kolačar je bila vaspitačica Ivana Cvetković Milosavljević koja je kolač za narednu godinu predala Marini Milosavljević.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .