Naslovna // Društvo // Uručeni novogodišnji pokloni članovima Udruženja MNRO u Jagodini

Uručeni novogodišnji pokloni članovima Udruženja MNRO u Jagodini

Sindikat Elektrodistribucije i Podružnica Crvenog krsta ove ustanove donirali su 20 paketića, a akciji darivanja priključile su se i druge organizacije i prijatelji Udruženja. Tom prilikom, dodeljene su i zahvalnice

Događaj je protekao u odličnom raspoloženju

Udruženje mentalno nedovoljno razvijenih osoba, u Jagodini poznato i kao Biblioteka igračaka „Radosnica“, prigodnom svečanošću i u odličnoj atmosferi obeležilo je kraj tekuće godine. Tim povodom, Sindikat Elektrodistribucije i Podružnica Crvenog krsta ove ustanove, članovima ovog Udruženja uručili su 20 novogodišnjih paketića, a zadovoljstvo zbog toga bilo je obostrano:

-Naša saradnja je dugovečna, sigurno traje više od 15 godina. U zavisnosti od epidemiološke situacije i u ovim teškim trenucima, Sindikat Elektrodistribucije u Jagodini izašao je ovoj deci u susret. Ovom prilikom bih poželeo svoj ovoj deci srećnu Novu godinu i da budu živi i zdravi –rekao je Dejan Košanin, zamenik predsednika Sindikata Elektrodistribucije u Jagodini.

Iz Udruženja su istakli da im je jako drago što su pomenute organizacije i ovaj put ukazale pažnju njihovim članovima:

-Sami ste videli koliko ovde ima ljubavi, emocija, rada i aktivnosti. Okupili smo drage ljude koji su nas podržavali tokom cele godine. Ulepšali su nam ovaj poslednji radni dan da nam bude divan, da nam deca budu zadovoljna i srećna. Sa puno ljubavi ispratili smo staru i dočekujemo Novu godinu –rekla je Koviljka Berjan, sekretar ovog Udruženja u Jagodini.

Pored Sindikata i Podružnice, u akciji su učestvovale i druge organizacije poput „Slatkog osmeha“, ali i drugi prijatelji Udruženja, koji su pored slatkiša, doneli i zaštitne maske za korisnike. Tom prilikom, Udruženje im je dodelilo zahvalnice za pruženu podršku.

Uz puno smeha i razne đakonije, događaj u Biblioteci igračaka „Radosnica“, protekao je u odličnom raspoloženju.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .