Naslovna // Društvo // ŽFK “Zemun” posetio Jagodinu

ŽFK “Zemun” posetio Jagodinu

Fudbalerke obišle sve znamenitosti grada, a u poseti je bio i Vangelis Hadzopulos, ataše za sport ambasade Grčke u Srbiji i predsednik Upravnog odbora ŽFK „Zemun“

Devojke su uživale u poseti pomoravskoj prestonici

Fudbalerke Zemuna, zajedno sa stručnim štabom i rukovodstvom Kluba, posetile su Jagodinu na kraju priprema za novu sezonu.

One su se izborile za plasman u Super ligi Srbije i ove sezone će se takmičiti u eliti. Prilikom posete Jagodini, obišle su glavne turističke atrakcije grada: Muzej voštanih figura, Zoološki vrt „Tigar“, kao i veštački vodopad koji se nalazi u izletištu „Potok“. Posetioci su izrazili oduševljenje onim što su imali prilike da vide:

-Osećamo se kao kod kuće. Prvo vi ste dobri domaćini, drugo ovo je lepo videti. Jagodina je grad za primer i svi ostali treba da se ugledaju na vas –rekao je Nedeljko Čolić, šef stručnog štaba ŽFK “Zemun”.

U poseti je bio i Vangelis Hadzopulos, predsednik Upravnog odobra Ženskog fudbalskog kluba Zemun i ataše za sport ambasade Grčke u Beogradu:

-Došao sam najviše zbog mog velikog prijatelja Dragana Markovića Palme. Moram da mu se zahvalim za doček, jer stvarno je učinio mnogo toga. Tražio sam jedno, ali on je priredio 100 stvari. Stvarno, veliko mu hvala. Poslednjih 20-30 godina najviše ima jagodinskih turista u Paraliji. Ovde je otvoren i konzulat Grčke na čijem čelu je gospodin Marković. Trebalo bi da dođemo uskoro, da to otvorimo zvanično, iako konzulat uveliko radi –rekao je Hadzopulos.

Fudbalerke Zemuna su na kraju svoje posete Jagodini odigrale pripremnu utakmicu sa jagodinskim ženskim fudbalskim klubom koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Dušan Miletić

tagovi: , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .