Naslovna // Ekonomija // Otvorena renovirana NIS Petrol benzinska stanica

Otvorena renovirana NIS Petrol benzinska stanica

 

Novu benzinsku stanicu svečano su otvorili direktor Bloka Promet kompanije NIS Aleksej Černikov i zamenica gradonačelnika Jagodine Snežana Vukašinović

U Jagodini je, kod Auto moto saveza, otvorena renovirana NIS Petrol benzinska stanica. Svečanom otvaranju su prisustvovali predstavnici kompanije i jagodinske lokalne samouprave.

Savremena NIS petrol benzinska stanica ,,Jagodina 2“ izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim propisima i vodećim svetskim tehničkim standardima, modernog je dizajna i usmerena je na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača. Na novoj pumpi je dostupan širok asortiman svih goriva, kao i bogat izbor robe široke potrošnje. Benzinska stanica raspolaže modernom opremom i dvostranim multipleks aparatima.

-Otvarili smo prvi modernizovani maloprodajni objekat u Jagodini koji je izgrađen po najsavremenijim standardima. Naš ponos i naša vrednost su naši kupci i zato je ova benzinska stanica usmerena na zadovoljenje potreba naših potrošača koji su za nas prioritet. NIS nastavlja proces modernizacije maloprodajne mreže u Jagodini – očekuje nas još jedna rekonstruisana NIS Petrol benzinska stanica, ,,Jagodina 3“ – istakao je direktor Bloka Promet kompanije NIS Aleksej Černikov.

Zamenica gradonačelnika Jagodine Snežana Vukašinović je kazala da Jagodinu, kao veliki turistički centar, godišnje poseti oko 500.000 turista tako da će se ova investicija svakako isplatiti.

-Drago mi je što su precesom modernizacije kompanije NIS obuhvaćena dva maloprodajna objekta u Jagodini. Time smo na dobitku svi – i grad, i NIS jer su benzinske stanice lepe kao i mesto na kome se nalaze. Godišnje Jagodinu poseti između 400.000 i 500.000 turista uz koje su i naši sugrađani, tako da sam uverena da će svaki dinar koji je uložen u ovu rekonstrukciju biti isplativ. Želim da vam se zahvalim što ste ulepšali naš grad kao i na mogućnosti da potrošači u modernom ambijentu uživaju u kvalitetnim proizvodima i brzoj usluzi. Koristim ovu priliku da ispred lokalne samouprave uputim zahvalnost kompaniji NIS koja je obezbedila sredstva da 500 studenata iz Jagodine i ove godine poseti evropsku prestonicu, grad Beč – izjavila je Snežana Vukašinović.

Povodom otvaranja NIS Petrol benzinske stanice „Jagodina 2“, kompanija NIS je pripremila posebne pogodnosti za potrošače prilikom kupovine motornih goriva na novootvorenoj NIS Petrol benzinskoj stanici. Do 4. oktobra, vozači će imati priliku da G-Drive 100 benzin i G-Drive dizel derivate premijum kvaliteta sipaju po ceni standardnog benzina, odnosno evro dizela. Takođe, prilikom kupovine najmanje 25 litara bilo koje vrste derivata do kraja novembra potrošače očekuju prigodni pokloni.

Otvaranje nove NIS Petrol benzinske stanice tradicionalno je obeleženo donacijom goriva ustanovama od javnog značaja u Jagodini – Predškolskoj ustanovi ,,Pionir“, kao i JKP ,,Standard“.

J.L.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .