Naslovna // Ekonomija // Proglašeni pobednici konkursa “Partnerstvo za budućnost”

Proglašeni pobednici konkursa “Partnerstvo za budućnost”

 

U ,,CRH” Srbija u Popovcu
proglašeni pobednici konkursa “Partnerstvo za budućnost”

U utorak 21.marta ove godine ,,CRH” Srbija je organizovala zvanično proglašenje pobednika na osmom po redu konkursu ,,Partnerstvo za budućnost”. U administrativnim prostorijama kompanije u Popovcu, uz prisustvo predstavnika kompanije i medija, dobitnicima grantova su dodeljeni sertifikati.
Cilj ovog konkursa je podrška različitim inacijativama u funkciji razvoja iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta i održivog razvoja, a koje će biti realizovane na teritoriji paraćinske opštine. Podsetimo, konkurs je bio otvoren od 1.decembra 2016. do 31.januara 2017.godine za sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana registrovana na teritoriji paraćinske opštine.
Ove godine je na konkurs ,,Partnerstvo za budućnost” pristiglo 44 projekta, što predstavlja najveći broj prijavljenih projekata od samog početka organizovanja i realizovanja ovog konkursa od 2008.godine.
Ukupan fond za nagrade iznosio je 30.000 evra, a nagradu je dobilo 10 projekata, odnosno svaki pojedinačno po 3.000 evra.
Odlukom žirija koji je bio sastavljen od predstavnika kompanije ,,CRH” Srbija, i u skladu sa uslovima konkursa proglašeni su sledeći pobednički projekti :
Dom zdravlja Paraćin – ,,Zdravlje se čuva znanjem” ; Društvo učitelja opštine Paraćin – ,,Negujmo nadarenost – dečji obrazovno – naučni kamp” ; Nezavisni sindikat policije – Sindikalna grupa Paraćin – ,,Podizanje nivoa praćenja stanja bezbednosti i efikasnija primena policijskih ovlašćenja” ; Udruženje Petrus – ,,Nama sija – Namasija” ; Turistička organizacija opštine Paraćin – CRH Solarna klupa ; Udruženje građana ,,Štit” Paraćin – ,,Novi život starih stvari”; Dečji hor ,,Dar” – ,,Živa kreativa” ; Planinarski klub ,,Javorak” – ,,More briga a kap vode” ; Centar za komunikaciju ,,Pravda” – ,,Proizvodnja hrane – nema alternative” ; Udruženje studenata i mladih – StartStreetArt.
Iz kompanije ,,CRH” Srbija poželeli su svim dobitnicima puno uspeha u realizaciji projekata, a takođe uputili zahvalnost svim institucijama i organizacijamlja koje su ove godine učestvovale na konkursu ,,Partnerstvo za budućnost”.

N.P.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .