Naslovna // EPP poruke // Vaš uspeh – naš interes: Oxford web studio

Vaš uspeh – naš interes: Oxford web studio

logoŽelite svoj web sajt? Možda niste zadovoljni trenutnim izgledom vašeg sajta? Oxford web studio je pravo rešenje za vas!

Naša želja je da vaš sajt bude funkcionalan i jednostavan za vaše poslovanje i vaše klijente, uz, naravno, atraktivni dizajn koji će ostaviti utisak čak i na najkritičnijeg web surfera.

Sve naše stranice su sa responsive (prilagodljivim) dizajnom i u potpunosti su prilagođene svim uređajima moderne tehnologije različitih rezolucija.

Suština web sajta nije samo u njegovoj lepoti, ukoliko želite da predstavite svoj produkt ili usluge koje pružate možete imati najlepši sajt na internetu, ali čemu to ukoliko taj sajt poseti mali broj ljudi?!

Dakle, ukoliko vam je cilj produktivan sajt koji će biti dobra reklama vaših usluga morate imati dobru SEO optimizaciju. Sajtove koje smo do sada radili su među najposećenijima u svojim sferama poslovanja.

Mi nismo kao ostale web kompanije, od nas dobijate kreativnost kojom ćemo, koristeći najnovije tehnologije i naše lične detalje, izdvojiti vaš web sajt od konkurencije. Upravo smo zbog mnoštva nestručnih web dizajnera smo i imali posla u redizajniranju sajtova. Web marketing je danas najmoćnije sredstvo prezentovanja, zato vam i savetujemo da ne rizikujete stavljajući svoj sajt u pogrešne ruke.

Vaš uspeh je i naš interes! Internet sajtovi i internet marketing su u stalnoj ekspanziji. tako da ako želite da napredujete morate stalno da se nadograđujete i prilagođavate novim tehnologijama. Takođe, sa porastom poslovanja otvoriće vam se i nove mogućnosti, nove ideje zbog kojih ćete poželeti da proširite ili čak da napravite novi sajt, a mi ćemo vam uvek biti na raspolaganju.

Svesni smo da postoji mnogo kreativnih individualaca i manjih firmi sa dobrim idejama koji zbog finansija ne mogu da se upuštaju u ovakvu vrstu internet marketinga pored mnogo bogatijih firmi, zato želimo da vam pružimo mogućnost da uspete u vašim ciljevima tako što vam nudimo odloženo plaćanje na 12 mesečnih rata. Ne postoji nijedan razlog da ne iskoristite sve prednosti koje vam internet reklamiranje pruža.

Oxford Web Studio postoji u Beogradu, Jagodini, Kragujevcu i Novom Sadu.

Sa preko 40 programera i web dizajnera – jedni smo od najozbiljnijih u Srbiji.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .