Naslovna // Kultura // Mališani uživali u predstavi

Mališani uživali u predstavi

 

 

-Mi smo se malo poigrali sa tekstom, sa Crvenkapom i vukom, ubacili smo neke fore i fazone i napravili interaktivnu predstavu – kaže glumica Snežana Knežević

U okviru Jagodinskog kulturnog leta, u subotu, na Letnjoj sceni izletišta Potok, održana je dečija predstava ,,Ah ta Crvenkapa“ Pozorišne trupe ,,Ara“. Malo neobičnu bajku o Crvenkapi i Vuku predstavili su glumci Snežana Knežević i Fuad Tabučić.

– Ova naša Crvenkapa nije klasična priča o Crvenkapi i vuku. Ovo je naša bajka koju mi pričamo deci na zanimljiv i poučan način. Podsećamo decu i odrasle na neke prave vrednosti u životu. Mi smo se malo poigrali sa tekstom, sa Crvenkapom i vukom, ubacili smo neke fore i fazone i napravili interaktivnu predstavu. Kroz igru decu podsećamo da ne treba zagađivati okolinu, kako ne treba razgovarati sa nepoznatim ljudima. Deca lepo reaguju na predstavu, učestvuju i lepo se provode i zabave – rekla je glumica Snežana Knežević.

Ovo nije prvi put da teatar ,,Ara“ gostuje u Jagodini.

-Mi smo se ovde već odomaćili, već četvrto leto smo ovde i svaki put nam je lepo i lepo smo prihvaćeni – kaže glumica.

          Glumci pozitivno ocenjuju gest lokalne samouprave u Jagodini da se dečije predstave, kao i ostali sadržaji na Letnjoj sceni, besplatno organizuju za posetioce.

          -To je divno i veoma retko može da se vidi. Retko je da jedan grad napravi tako dobar program u jednom ovako divnom ambijentu. To treba nastaviti – poručila je glumica

Pozorišna trupa ,,Ara“ opet će obradovati jagodinske mališane u avgustu kada će izvesti još jednu dečiju predstavu.

J.L.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .