Naslovna // Kultura // Premijera predstave “Poštar uvek zvoni dvaput” 14. marta u 20 sati

Premijera predstave “Poštar uvek zvoni dvaput” 14. marta u 20 sati

Igra se po tekstu Miroljuba Nedovića, a u režiji Bojana Miloradovića. Predstava je sastavni deo pratećeg programa 50. „Dana komedije“. Repriza je 28. marta u isto vreme na istom mestu, u sali Kulturnog centra u Jagodini

Plakat predstave

Nova predstava Gradskog pozorišta Jagodina „Poštar uvek zvoni dvaput“ biće premijerno izvedena u četvrtak, 14. marta u sali Kulturnog centra u Jagodini sa početkom u 20 sati.

Ova komedija igra se po tekstu Miroljuba Nedovića, a u režiji Bojana Miloradovića. U predstavi igraju: Marija Miladinović (Anđelka), Miloš Milošević (Radenko), Danijela Radovanović (kuma Jelisaveta), Jovan Živković (kum Života), Dragan Bunjevac (brat Marinko), Željko Lukić (sin Ljubinko) i Filip Radisavljević (poštar).

Za muziku u predstavi zadužena je Anja Pavlović, za svetlo Ratko Petrović, dok je scenograf Petar Mitić. Sufler će biti Milica Vasiljević, dok je za tehniku zadužen Zoran Bulatović.

Oni koji budu propustili premijeru, predstavu će moći da pogledaju već za dve nedelje: u četvrtak, 28. marta, na istom mestu u isto vreme.

Izvođenje predstave je u pratećem delu programa ovogodišnjeg, 50. po redu Festivala „Dani komedije“ koji počinju u sredu, 20. marta.

D.M.

tagovi: , , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .