Naslovna // Slobodno vreme // Energični muzički festival na otvorenom !

Energični muzički festival na otvorenom !

Festival elektronske muzike „Energija“ biće održan 28. i 29. jula na prostoru bivše kasarne „7. juli“ iza gradskog stadiona u Paraćinu. Nastupaju najsvežija imena domaće elektronske muzičke scene.

Prvi put u Pomoravlju: za „Energija fest“ vlada veliko interesovanje

Prvi dvodnevni festival elektronske muzike na otvorenom, pod nazivom „Energija fest“, biće održan za vikend, 28. i 29. jula u Paraćinu. Festival će biti održan na prostoru bivše kasarne „7. juli“, iza gradskog stadiona, a festival je organizovan pod pokroviteljstvom opštine Paraćin, u saradnji sa udruženjem „Full House Serbia“ i u saradnji sa Domom omladine i Turističkom organizacijom grada Paraćina.
Prvog dana festivala, nastupaju istaknuti izvođači elektronske muzike i di-džejevi: Troublemakers, Cavin Viviano, Zap Me Strobe, Wortexx, ZV1 i Andrija Anžel. Drugog dana, nastupiće DJIX & TeachR, Rivet Spinners, Filthy Kid, Mark Andersson, Andrew Meller i Aleksandra Duende.
Promotivna cena ulaznica trajaće do 27. jula, kada će cena za jedno veče biti 300 dinara i 500 dinara za dve večeri festivala. Jednodnevna ulaznica na dan festivala koštaće 500 dinara. Organizatori ovog muzičkog spektakla, neviđenog na ovim prostorima, obećavaju provod za pamćenje, ispunjen dobrom muzikom, ali i kvalitetnim vizuelno-scenskim efektima. Karte se mogu nabaviti putem zvaničnog veb sajta www.energijafest.com i na prodajnim mestima Turističke organizacije Paraćina, kluba „Eks Fontane“ i teretane „Arena“ u Paraćinu, kao i na bazenima „Slavija“ u Ćupriji.

Dušan Miletić

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .