Naslovna // Slobodno vreme // Koncert grupe “Delta” u Jagodini: Rok veterani napravili sjajnu atmosferu

Koncert grupe “Delta” u Jagodini: Rok veterani napravili sjajnu atmosferu

Publiku je dobro zagrejao „Škart bend“, a već u četvrtak, 4. avgusta, na istom mestu, sa početkom u 21 sat, nastupiće „Galija“, dok će 9. avgusta publiku zabavljati Dule Resavac i „Stoiks bend“.

Foto: TV Kopernikus

Legendarni rok sastav „Delta“, poznat i kao „Peca i deca“, nastupio je proteklog četvrtka na gradskom trgu u okviru manifestacije „Jagodinsko kulturno leto“.

Veliki broj ljubitelja kvalitetnog rok zvuka okupio se kako bi uživao u nastupu rok veterana, a poznati sastav, pred početak nastupa, izrazio je veliko zadovoljstvo što ima priliku da podseti publiku na pesme koje su ostavile dubok trag na domaćoj rok sceni.

-Ja mogu da kažem da sam vrlo zadovoljan „Jagodinskim kulturnim letom“ i ovim, ali i onim prošle godine. Mislim da je to izuzetno dobro. Ima publike koja voli, ceni i poštuje tu vrstu muzike. Dolaze stvarno dobri bendovi. Srećan sam što ću nastupiti ovde na ovoj sceni –rekao je Nenad Stefanović, gitarista grupe „Delta“.

Publiku je pred koncert rok veterana svojim energičnim izvođenjima dobro zagrejao jagodinski „Škart bend“. Njihov nastup oduševio je prisutne.

-Bilo je vrelo. Jako sam zadovoljna što su Jagodinci imali priliku da čuju neki autorski bend iz svog grada. Nije bilo treme, bili smo vrlo opušteni. Ima dosta planova za budućnost. Snimamo nove spotove, već smo u studiju i snimamo neke nove singlove. Kod nas je radno –rekla je Aleksandra Stefanović, vokalna solistkinja „Škart benda“.

U četvrtak, 4. avgusta, na istom mestu, sa početkom u 21 sat, nastupiće „Galija“, a u utorak, 9. avgusta, u isto vreme nastupiće Dule Resavac i „Stoiks bend“. Organizator „Jagodinskog kulturnog leta“ je Kulturni centar „Svetozar Marković“, pokrovitelj je Skupština grada Jagodine, a svi događaji u okviru ove manifestacije besplatni su za sve posetioce.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .