Naslovna // Svet // Šakira i Pike pokrenuli akciju za pomoć najsiromašnijima

Šakira i Pike pokrenuli akciju za pomoć najsiromašnijima

Šakira i Pike doniraju mreže za komarce i vakcine siromašnoj deci

sakira i pike

sakira i pike

Pevačica Šakira, koja je ternutno u drugom stanju, okačila je na svoj Tviter profil fotografiju na kojoj u bikiniju pozira u zagrljaju svog, na fotografiji takodje golišavog muža- fudbalera Žerara Pikea.

Međutim, ova fotografija nije čin samopromocije, već deo kampanje koju poznata pevačica sprovodi u saradnji sa UNICEF- om. Naime, Šakira i Pike pokrenuli su “virtuelnu dnevnu sobu” u kojoj će prikupljati predmete koji mogu da spasu život deci i zajednicama u najsiromašnijim delovima sveta.

Pevačica i fudbaler pozvali su svoje obožavaoce da, u ime darivanja njihovog prvog deteta, koje uskoro treba da dodje na svet, poklone mreže za komarce i vakcine za najsiromašniju decu sveta.
– Da bismo proslavili dolazak našeg prvog deteta nadamo se da će u njegovo ime biti pokrivene osnovne potrebe manje privilegovane dece u svetu kroz poklone i donacije – naveo je par.

Misle na siromasne: Sakira i Pike

Misle na siromasne: Sakira i Pike

Zainteresovani mogu da pristupe virtuelnom darivanju deteta i plate predmete koji variraju od pet dolara za mrežu za komarce koja štiti bebe od malarije, preko 10 dolara za vakcine protiv dečje paralize, do najskupljeg predmeta od 110 dolara vredne hrane, bazirane na pasti od kikirikija, koja može da spase i akutno neuhranjeno dete.

“Virtuelnoj sobi” moguće je pristupiti preko sajta http://uni.cf/baby.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .