Naslovna // Sport // Bronza u Slovačkoj za Mikicu Veljića

Bronza u Slovačkoj za Mikicu Veljića

Učestvovalo je 350 takmičara iz cele Evrope, a među njima je bila još jedna takmičarka iz Srbije: Ana Viši Bujak. Sledeće takmičenje, Mikicu očekuje 17. aprila u Češkoj

Foto: privatna arhiva

Jedini IPSC strelac sa teritorije jagodinske opštine, član SK “Jagodina 92” Mikica Veljić ostvario je novi uspeh. Ovaj put, na “Bathory” kupu u Slovačkoj održanom od 1. do 3. aprila, osvojio je bronzanu medalju, sa punim brojem bodova – uprkos lošim vremenskim uslovima i veoma jakoj konkurenciji.

-Pored ovako teških vremenskih uslova koji su nas pratili tokom celog takmičenja, nijedan strelac nije mogao da pruži onoliko koliko stvarno zna i ume. Ja sam zadovoljan svojim rezultatom jer je bilo teško i naporno to postići –rekao je Veljić.

Učestvovalo je oko 350 takmičara iz cele Evrope i brojna poznata imena iz ovog sporta. Pored Veljića, nastupila je još jedna takmičarka iz Srbije: Ana Viši Bujak iz Beograda, inače poznato ime u IPSC streljaštvu. Njoj je falilo par bodova kako bi osvojila medalju u svojoj “Lady open” kategoriji.

Sledeće takmičenje Mikicu očekuje 17. aprila u Češkoj, te se i tamo nada dobrim rezultatima.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .