Naslovna // Sport // Fudbalski klub iz Glogovca dobio vredne donacije: Dresove od “Mocarta” i lopte od “Partizana”

Fudbalski klub iz Glogovca dobio vredne donacije: Dresove od “Mocarta” i lopte od “Partizana”

„Vrednost je neizmerna, drago nam je zbog toga i ovom prilikom se zahvaljujemo“ rekao je Viktor Jevtić, predsednik Fudbalskog kluba „Partizan“ iz Glogovca

Foto: TV Kopernikus

Fudbalski klub „Partizan“ iz Glogovca postoji od 1956. godine. Trenutno se takmiči u okružnoj ligi, a prošle godine bili su vicešampioni međuopštinske lige Sever. Dobitnici su brojnih značajnih priznanja poput Oktobarske nagrade grada Jagodine 2016. i nagrade Fudbalskog saveza Pomoravskog okruga za najorganizovaniji klub 2014. godine. Klub je nedavno dobio i jednu vrlo značajnu donaciju. Kompanija „Mocart“ uručila je upravi dve garniture dresova, na čemu im je ona vrlo zahvalna:

-Zoran Jevremović, sekretar našeg Kluba, bio je idejni tvorac, a inicijativu je sproveo tehnički direktor Miloš Marković, kroz različite kontakte i mejlove. To je zaživelo i ovom prilikom im se zahvaljujemo. Svi klubovi malo kubure sa opremom. Vrednost je velika, a pogotovo nam je drago što je oprema namenjena direktno našem klubu. Vidi se kroz štampu na dresovima da to nije nešto sa lagera dato, nego tačno namenjeno nama. Zbog toga nam je jako drago –rekao je Viktor Jevtić, predsednik Fudbalskog kluba “Partizan” iz Glogovca.

Od Fudbalskog kluba „Partizan“ iz Beograda, klubu iz Glogovca stigla je jedna takođe vredna donacija:

-Fudbalski klub “Partizan” iz Beograda ima naše veliko poštovanje i zauzima jedno posebno mesto u našem klubu. Smatramo ga velikim bratom, institucijom i nekim od kog treba da se uči. Mi smo od njih, pre mesec dana dobili pet lopti ekstra kvaliteta sa kojima igra “Jelen super liga”. Moram da napomenem da je naša delegacija nedavno posetila “Partizan” u Beogradu. Primljeni smo kao “Mančester Junajted”. Svu pažnju su nam posvetili. Išli smo u obilazak stadiona i pomoćnih terena, a imamo i kontakte sa Omladinskom školom fudbala “Partizana”. Imamo planove da proširimo saradnju u smislu škole fudbala, da napravimo vikend sa pionirskom ekipom i da treniramo sa njima. Naravno, želimo i mi njih da ugostimo kada za to dođe vreme –rekao je predsednik Kluba u Glogovcu.

Glogovački fudbalski klub ima lepu saradnju i sa ostalim klubovima koji pripadaju jagodinskoj opštini, te su nedavno donirali određenu količinu opreme fudbalskom klubu sela Dražmirovac. Iz kluba u Glogovcu istakli su da dosta ulažu i u infrastruktruru, u čemu, kako su nam rekli, imaju veliku podršku meštana, Jagodinskog sportskog saveza i lokalne samouprave kojima su veoma zahvalni na svoj pruženoj podršci.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .