Naslovna // Sport // Izabrano novo rukovodtsvo Atletskog kluba “Vožd” u Jagodini

Izabrano novo rukovodtsvo Atletskog kluba “Vožd” u Jagodini

Za predsednika Kluba je ponovo izabran Ljubomir Mladenović, dok je na mesto predsednika Skupštine postavljen Saša Aranđelović. Izabrani su i članovi upravnog, nadzornog odbora i stručnog štaba

Foto: TV Kopernikus

Novo rukovodstvo Atletskog kluba „Vožd“ izabrano je prošlog utorka na sednici održanoj u prostorijama Hale sportova „JASSA“ u Jagodini.

Izborna skupština Atletskog kluba „Vožd“ u Jagodini započeta je minutom ćutanja u znak sećanja na nedavno preminulog trenera i atletskog stručnjaka Ljubišu Gajića. Potom su prisutni izabrali novo rukovodstvo, a za predsednika Skupštine Atletskog kluba „Vožd“ izabran je Saša Aranđelović.

-Ovo će biti velika obaveza za nas, da u narednom periodu, uz pomoć Jagodinskog sportskog saveza i lokalne samouprave, naši takmičari ostvare najbolje rezultate. Rukovodstvo i stručni štab će se potruditi da takmičarima da logistiku i da u narednom periodu osvajamo što bolje rezultate, više medalja, jer znamo da je Jagodina grad sporta i atletike. Naši takmičari su, kao što znamo, osvajali brojne medalje, bili reprezentativci ondašnje Jugoslavije i nadamo se da će tako biti i u narednom peridu –rekao je Aranđelović.

Za predsednika Atletskog kluba „Vožd“ ponovo je izabran Ljubomir Mladenović.

-Čast mi je i posebno zadovoljstvo kao predsedniku AK “Vožd” da čestitam novoizabranom predsednku Skupštine Saši Aranđelovću. Želim mu sve najbolje i očekujem da da veliki doprinos klubu. Mi smo izgubili Ljubišu Gajića, jednu veliku ličnost. Bio je drug, čovek, sportista i stručnjak, ali borićemo se i bez njega –rekao je Mladenović.

Izabrani su i članovi upravnog i nadzornog odbora, kao i stručnog štaba Atletskog kluba „Vožd“. Prisutni su ujedno izrazili nadu da će i u periodu pred njima nastaviti u duhu pobeda i dobrih rezultata, kao što je to bilo i do sada.

USPEH ATLETIČARA “VOŽDA” U ČAČKU

Vukašin na pobedničkom postolju

Vukašin Blagojević (10), u kategoriji pionira i atletike škole, osvojio je prvo mesto u kategoriji skok udalj na takmičenju održanom 17. aprila u Čačku. On, kao učenik Jelene Mosić, skočio je 4,00 metra, što je lični rekord. U istoj kategoriji, njegova klupska drugarica Lara Rizvić osvojila je drugo mesto, skočiviši 3,25 metra. Ona je učenica Dragana MatićaSrna Kocić, učenica takođe Dragana Matića, u disciplini od 800 metara osvojila je treće mesto u kategoriji mladih pionirki. Petra Kragović, učenica Ljubiše Gajića, u kategoriji od 60 metara, osvojila je treće mesto rezultatom od 8,79 sekundi. Takođe, osvojila je i četvrto mesto u disciplini na 200 metara. Anđelija Bošković, takođe učenica Ljubiše Gajića, osvojila je peto mesto na 300 metara i sedmo na 60 metara u kategoriji starijih pionira.D

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .