Naslovna // Sport // Liga šampiona u Jagodini

Liga šampiona u Jagodini

 

 

 

Revanš utakmica 2. kola kavlifikacija za Ligu šampiona: Vardar – Malme biće odigrana, najverovatnije, u Jagodini 19. jula

JAGODINA – Vardar iz Skoplja, akutelni prvak Makedonije, u drugom kolu kvalifinacija za Ligu šampipona igra sa ekipom Malmea iz Švedske. Prva utakmica se igra u Malmeu 12. jula a revanš je 19. jula. Ova utakmica će biti odigrana najverovatnije u Jagodini.

            –Upravo sam razgovarao sa predsednikom Vardara koji me je pozvao iz Austrije, gde je ekipa iz Skoplja na pripremama, i tražio saglasnost da revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Malmeom odigraju u Jagodini. Ja sam se sa tom idejom Vardara saglasio jer za nas o biti čast da ugostimo šampiona Makedonije i ekipu koja je u bivšoj Jugoslaviji igrala značajnu ulogu. Naš stadion ispunjava sve uslove za odigravanje medjunarodnih utakmica u organizaciji UEFA, rekao nam je Goran Milanović, predsednik prvoligaša iz Jagodine.

            Vardar je prinudje da traži teren za odigravanje revanš utakmice jer se u glavnom gradu Makedonije u to vreme igra utakmica Super kupa Evrope.

Z.M.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .