Naslovna // Sport // Miris elite u Jagodini

Miris elite u Jagodini

 

-Posle svih analiza koje smo mi pravili u klubu, uskladili smo naše želje sa mogućnostima tako da što se tog dela tiče ostaje na vama da date sve od sebe sa vašim stručniim štabom, koji takodje nosi značajno iskustvo u ovom takmičenju. Postavljeni ciljevi  su odraz realnosti i istovremeno mogućnost našeg kluba, rekao je izmedju ostalog Vladan Djurdjević     

JAGODINA – Fudbaleri Jagodine su ponovo na okupu. Pripreme za novu sezonu Prve lige Srbije počele su prošle srede a na spisku je čak 33 igrača na koje će Vladan Petrović, šef stručnog štaba, moći da računa. Igračima se obratio Vladan Djurdjević, potpredsednik kluba, koji je najpre prisutni igračima poželeo dorodošlicu i dobro zdravlja.

            –Što se tiče nekih ciljeva i motiva nadam se da ćemo da ih ostvarimo. Motiva sigurno ima dovoljno, vi ste uglavnom mladi, željni dokazivanja i ostvarivanja tih ciljeva koji su se poklopili  sa ciljevima našeg kluba. Ne treba da budete ni u kakvoj dilemi što se tiče uslova rada i svega ostalog, što će klub da vam obezbedi za ovaj priptremi preodi i za ostvarenja tih ciljeva. Posle svih analiza koje smo mi pravili u klubu, uskledili smo naše želje u skladu sa mogućnostima tako da što se tog dela tiče ostaje na vama da date sve od sebe sa vašim stručniim štabom, koji takodje nosi značajno iskustvo u ovom takmičenju. Postavljeni ciljevi  su odraz realnosti i istovremeno mogućnost našeg kluba, rekao je izmedju ostalog Vladan Djurdjević.

            O planu priprema i ambicijama govorio je Vladan Petrović, šef stručnog štaba Jagodine.

            –Na početak priprema su došli svi igrači koji su branili boje kluba u protekloj sezoni, sem opravdano odsutnog kapitena Ivana Miladinovića koji se nalazi na probi u Rusiji. Imamo i neke novajlije i očekujem da se kompletiramo za nekoliko dana. Kasniće Martins iz Brazila i Adjuru iz Nigerije, koji stižu za par dana, rekao je na početku Vladan Petrović.

            Novajlije?

            –Kada je reč o novajlijama nismo još pozvali sve igrače koje pratimo ali ćemo to da učinimo u narednim danima.

            Plan priprema?

            –Prve dve nedelje radimo na našem stadionu, a 25. jula trebalo bi da se preselimo na Zlatibor. Takav je plan. Na Zlatiboru ostajemo 10 dana i uporedo sa svekodnevnim treninzima odigraćemo i nekoliko prijateljskih utakmica, zaključio je Petrović.

            Igrači Jagodine na početak priprema došli su sa puno optimizma.

            –Pripreme dočekujemo spremno. Odmor smo iskoristili radno. Očekuje nas paklen tempo rada, rad na sticanju kondicije i onaj deo koji se bazira na uigravanje ima. Moramo ovu sezonu da udjemo mnogo jače od drugih ekipa da bi smo se vratili što šre u Super ligu Srbije, rekao je Igor Ivanović, u prolećnoj sezoni najbolji igrač Jagodine.

            A njegov prezimenjak Luka takodje je željan  rada ali i optimistički raspoložen.

            –Pre svega okupili smo se danas na početak priprema da bi smo nastavili sa dobrim igrama i rezultatima iz prolećnog dela prvenstva kada smo ostvarili ciljeve zacrtane na početku druge polusezone. Okupili smo se u velikom broju, velike su nam želje a realne ambicije su uvek tu  i nadam se da će sve biti super, rekao je Luka Ivanović.

            Inače, na spisku su čak 33 igrača na koje Vladan Petrović može da računa. To su: Aleksa Milojević, Miroslav Stamenković i Stefan Stojanović (golmani), Nikola Vlajković, Duško Dukić i Mirko Sekulić (desni spoljni), Marko Ristić (levi spoljni), Marko Mirkailo, Marko Paunović, Djordje Petrović, Stahinja Jovančić, Ivan Marić i Ivan Miladinović (štperi), Luka Ivanović, Stefan Miladinović, Marko Radosavlojević, Andrade Martins, Naimeka Adjuru, Nikola Unković i Andrija Milić (vezni), Igor Dimiotrijević, Stanimir Milošković, Igor Ivanović, Aleksa Janjušević, Luka Milisavljević, Uglješa Stevanović, Nemanja Milošević i Nikola Kostić (polušpic), Andreja Lazović, Vladimir Petrović, Dragan Milovanović, Krisian Ezike i Aleksa Denković (špic).

Z.M.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .