Naslovna // Sport // Nema stajanja za Mikicu Veljića: Novi uspesi na takmičenjima i sponzorstvo austrijske firme

Nema stajanja za Mikicu Veljića: Novi uspesi na takmičenjima i sponzorstvo austrijske firme

Veljić je ostvario zavidne rezultate u Austriji i Češkoj kako individualno, tako i ekipno, a dobio je i sponzorstvo od austrijske firme “Lucky Delta”

Mikica Veljić u akciji: Foto – privatna arhiva

Mikica Veljić, jedini “IPSC” strelac na teritoriji jagodinske opštine,  ostvario je zavidne rezultate na takmičenjima u Austriji i Češkoj: individualno i ekipno, a nedavno je dobio i sponzora: kompaniju “Lucky Delta” iz Austrije.

Na prvenstvu države u Austriji, u individualnoj kategoriji, Veljić je osvojio 4. mesto, dok je sa ekipom osvojio drugo mesto. Vicešampionsku poziciju osvojio je i na takmičenju “Stryian open”, kao i prvo na takmičenju “Moravsky Pohar” u Češkoj.

Veljić i Rašović tokom uručivanja opreme: foto – privatna arhiva

On je ostvario još jedan uspeh. Sa austrijskom kompanijom “Lucky Delta” potpisao je ugovor o sponzorstvu. Vlasnik firme Boško Rašović, u saradnji sa višestrukim svetskim prvakom u “IPSC-u” Erikom Graufelom, uručio je lično Mikici novo oružje i opremu uz čestitke i želje za nove uspehe.

-Prateći kretanje Mikice na rang listi, nije bilo sumnje u daljim uspesima. Drago mi je da Mikica nosi naš dres sa dizajnom “Lucky Delta”, a po njegovoj želji, njegov dres nosi srpsku zastavu, grb Jagodine i znak njegovog matičnog kluba “Jagodina 92”. Izbor pištolja je pao na “ČZ Shadow 2” vanserijske izrade, posebno prerađen i tjunovan za njegovu ruku i njegov način pucanja, kao i sva ostala oprema koja je na visokom svetskom nivou. Ostajemo optimisti za budućnost –rekao je Rašović.

-Vrlo mi je drago da je tako i polaskan sam tom činjenicom. Zahvaljujući sponzorstvu “Lucky Delta” moji rezultati na zadnjem kolu Lige Srbije u Beogradu i zadnjim internacionalnim takmičenjima su se vidno poboljšali. To mi otvara nove horizonte na polju IPSC-a –rekao je Veljić i dodao da mu ostvareni uspesi i sponzorstvo sa austrijskom firmom bude motivaciju za još veći trud i bolje uspehe.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .