Naslovna // Sport // Održano takmičenje u odbojci u Jagodini

Održano takmičenje u odbojci u Jagodini

Grad Jagodina i Jagodinski sportski savez pružili su svu potrebnu podršku, a okružno takmičenje biće održano u Ćupriji

Foto: TV Kopernikus

Takmičenje u odbojci, za učenike jagodinskih osnovnih škola, održano je u fiskulturnoj sali Osnovne škole “Milan Mijalković”.

Savez za školski sport svake godine organizuje takmičenja: od gradskih do republičkih, ove školske godine u čak 12 sportova. Grad Jagodina i Jagodinski sportski savez i ove godine podržali su u svakom smislu takmičenja u svim sportovima.

-Dominantan je utisak da je korona iza nas i da se broj ekipa, od oktobra meseca kada su takmičenja krenula po propisanom kalendaru, vratio na nivo koji je bio 2019. godine kada su poslednja takmičenja održana. Želeo bih da istaknem da grad Jagodina i Jagodinski sportski savez finansijski i organizaciono, od opštinskih do republičkih takmičenja, prate sve ekipe kada je u pitanju sve što je potrebno za funkcionisanje: od priprema do prevoza –rekao je Bojan Veljković iz Jagodinskog sportskog saveza.

Iz uprave Jagodinskog sportskog saveza izrazili su zahvalnost svim profesorima koji su radili sa učenicima i pripremali ih za ova takmičenja kroz treninge i različite vrste edukacija. Okružno takmičenje u odbojci biće održano u Ćupriji.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .