Naslovna // Sport // Održano treće Otvoreno prvenstvo u stonom tenisu u Jagodini

Održano treće Otvoreno prvenstvo u stonom tenisu u Jagodini

Učestvovalo je oko 200 takmičara u različitim uzrasnim kategorijama. Organizator je Klub „Extreme spin“, dok su pokrovitelji Skupština grada Jagodine i Jagodinski sportski savez

Foto: TV Kopernikus

Otvoreno prvenstvo grada u stonom tenisu „Jola – zlatni reket“, treće po redu, održano je prošlog vikenda u Hali sportova „JASSA“  u Jagodini.

-U subotu su nastupile mlađe kategorije: od mini kadeta, preko kadeta, pa sve do juniora. U nedelju, drugog dana, nastupili su seniori, rekreativci i veterani. Ukupno je bilo oko 200 takmičara, kako iz Srbije, tako i iz okolnih zemalja. Zahvaljujemo se lokalnoj samoupravi i Jagodinskom sportskom savezu koji su pokrovitelji ovog turnira –rekao je Boban Lazić iz Stonoteniskog kluba „Extreme spin“.

Sve takmičare pozdravio je Zoran Gligorijević, sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza. On je istakao da ovakvi događaji daju izuzetnu sliku o Jagodini, gradu koji vodi računa o sportu i mladim ljudima.

-Ovo je još jedan dokaz da je Jagodina grad sporta, jer se ovakve manifestacije održavaju gotovo svakog vikenda u našem gradu. Čestitam našem klubu „Extreme spin“ na organizaciji ovakvog takmičenja koje se treći put održava i postaje tradicionalno. Grad Jagodina i Jagodinski sportski savez pružaju punu podršku ovakvim manifestacijama: kako organizaciono, tako i finansijski, sa željom da budemo dobri domaćini i da potrvrdimo to što smo pričali –rekao je Gligorijević.

Organizator je zbog izuzetne saradnje i podrške plaketama nagradio Jagodinski sportski savez, Jelenu Karakašević, predstavnicu kompanije „Jola“ i Maru Žikić, takmičarku STK „Hajduk Veljko“ iz Negotina, jer je sa svojih sedam godina bila najmlađi učesnik ovog takmičenja u Jagodini.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .