Naslovna // Sport // Takmičenje “Zlatni reket” u Jagodini: Glavne nagrade otišle u Niš i Suboticu

Takmičenje “Zlatni reket” u Jagodini: Glavne nagrade otišle u Niš i Suboticu

Na drugom Otvorenom prvenstvu Jagodine u stonom tenisu nagradu u kategoriji juniora osvojio je Đorđe Petković iz Niša, dok je u kategoriji seniora prvu nagradu osvojio Stefan Kostadinović iz Subotice. Organizator je STK “Extreme Spin” iz Jagodine

Takmičara je bilo iz različitih krajeva naše zemlje, ali i iz inostranstva: Foto TV Kopernikus

Drugo otvoreno prvenstvo Jagodine u stonom tenisu „Zlatni reket“ održano je protekle nedelje, 23. maja, u Hali sportova „JASSA“ u Jagodini.

Statuetu „Zlatni reket“ u kategoriji juniora osvojio je Đorđe Petković, takmičar STK „Železničar“ iz Niša, koji je tako odbranio prošlogodišnju titulu prvaka u kategoriji juniora. Kada su seniori u pitanju, trijumfovao Stefan Kostadinović, takmičar STK „Spartak Infostud“ iz Subotice. Pobednik u seniorskoj kategoriji, kao nagradu, osvojio je vikend za dve osobe na Zlatiboru u hotelu sa četiri zvezdice.

Ove godine, učešće je uzelo oko 250 takmičara iz različitih krajeva naše zemlje, a bio je i onih iz Crne Gore, Makedonije i okolnih zemalja. Organizator je istakao da je zadovoljan što se sport, sa popuštanjem epidemioloških mera, polako vraća u hale:

Zlatnireket u juniorskoj kategoriji ponovo je osvojio Đorđe Petković iz Niša

-Turnir je takođe prošle godine imao međunarodni karakter. Možemo da se pohvalimo da je ove godine dobio na masovnosti, jer imamo više prijavljenih takmičara. Podigli smo i kvalitet na jedan viši nivo. Zahvalio bih se lokalnoj samoupravi koja nam je izašla u susret i prepoznala značaj stonog tenisa, jednog ovakvog turnira i što su nam omogućili da ovaj turnir organizujemo dva dana u Sportskoj hali „JASSA“ –rekao je Boban Lazić, trener STK „Extreme Spin“ iz Jagodine.

Organizator je bio stonoteniski klub „Extreme spin“ iz Jagodine, a pokrovitelj ovog sportskog događaja bila je Skupština grada Jagodine.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .