Naslovna // Sport // Tri Jagodinke u reprezentaciji

Tri Jagodinke u reprezentaciji

Priznanje na adresu ŽKK „Jagodina 2001”

Boje juniorske reprezentacije Srbije braniće: Dragana Nikolić, Bojana Stojanović i Anđela Radović

JAGODINA – Ovih dana na adresu ženskog košarkaškog kluba „Jagodina 2001” stiglo je veliko priznanje. Naime, čak tri prvotimke jagodinske ekipe pozvane su da brane boje juniorske reprezentacije Srbije. Reč je o Dragani Nikolić, Bojani Stojanović i Anđeli Radović.
– Dragana i Bojana su i do sada bile juniorske reprezentativke. Novo ime je Anđela Radović koja je poziv zaslužila sjajnim partijama u drugom delu proteklog prvenstva Prve lige. Za nas je ovo veliko priznanje. Imati tri reprezentativke u vreme kada naša najbolja reprezentacija beleži sjajne rezultate na prvenstvu Evrope veliki je uspeh. Očigledno smo na pravom putu i dolazi vreme kada će Jagodina 2001. imati i seniorske reprezentativke, kaže Slavica Nikolić, sportski direktor ŽKK ,,Jagodina 2001”.

Podsetimo, Dragana Nikolić i Bojana Stojanović su košarkašice koje su ponikle u Jagodini, dok je Anđela Radović došla iz Niša, gde je započela uspešnu košarkašku karijeru, pre godinu dana. Anđela igra na poziciji pleja, Dragana je „dvojka” a Bojana igra na poziciji „trojke”.
Z. Milovanović
foto: S. Alempijević

tagovi: , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .