Naslovna // Sport // Završen memorijalni turnir u Ribaru: Prvo mesto za “Moravu” iz Kočinog sela

Završen memorijalni turnir u Ribaru: Prvo mesto za “Moravu” iz Kočinog sela

Drugo mesto osvojili su fudbaleri iz Majura, dok je treće pripalo ekipi iz Končareva

Najbolji: Prvo mesto pripalo je fudbalerima iz Kočinog sela

Prvi memorijalni turnir u malom fudbalu „Živomir Jovanović Čakorac“, posle deset dana trajanja, završen je proteklog petka. Prvo mesto u kategoriji seniora osvojila je ekipa Fudbalskog kluba „Morava“ iz Kočinog sela“. Drugo mesto je osvojio Fudbalski klub „Partizan“ iz Majura, a treće ekipa iz Končareva:

-Turnir je stvarno izvanredno organizovan. Mi smo stvarno zadovoljni gostoprimstvom, tako da očekujemo da i sledeće godine igramo ponovo –rekao je Bojan Veselinović iz pobedničke ekipe.

-Mogu da kažem sve najlepše o turniru. Došli smo do finala. Tu svašta odlučuje: malo sreća, malo iskustvo, a malo i trčanje –rekao je Bora Đurić iz drugoplasiranog tima.

Za najboljeg igrača na turniru proglašen je Ivan Jocić iz Majura. Najbolji strelac je Aleksandar Cvetković iz Kočinog Sela a najbolji golman je Mateja Panić iz Ribara. Organizatori su izjavili da su zadovoljni kako je protekao turnir:

-Ovaj turnir je organizovan u čast našeg Živomira Jovanovića Čakorca, velikog zaljubljenika u sport, koji je dugo radio u Fudbalskom klubu „Morava“ iz Ribara. Zahvaljujemo se predsedniku Skupštine grada Jagodine Draganu Markoviću Palmi i nadam se da će ovaj turnir postati tradicija, kao i da ćemo ga sledeće godine igrati u što većem broju –rekao je Dobrivoje Joksić, predsednik Organizacionog odbora turnira.

Pokrovitelji događaja bili su Skupština grada Jagodine i Jagodinski sportski savez.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .