Naslovna // Sport // Završeno 9. bodibilding takmičenje u Jagodini: Apsolutni šampion je Saša Lampaš

Završeno 9. bodibilding takmičenje u Jagodini: Apsolutni šampion je Saša Lampaš

Učestvovalo je 134 takmičara iz 12 zemalja. Ukupan nagradni fond iznosio je 9000 evra. Pokrovitelji su Jagodinski sportski savez i Skupština grada Jagodine

Foto: TV Kopernikus

Saša Lampaš iz Subotice osvojio je titulu apsolutnog šampiona u bodibildingu na devetom po redu takmičenju „Jagodina open“ održanom protekle subote u Hali sportova „JASSA“ u Jagodini.

U klasik bodibilding kategoriji najbolji je Ivan Banjanac iz Kragujevca, a u bikini fitnes kategoriji Teodora Pacić iz Beograda. Kada je kategorija velnes fitnes u pitanju, prvo mesto osvojila je Meri Akilevska iz Severne Makedonije, a u men fizik kategoriji najbolji je Dejan Voloder iz Gornjeg Milanovca. 
Učestvovalo je ukupno 134 takmičara iz 12 zemalja, a organizator Predrag Milošević izrazio je zadovoljstvo zbog odličnog odziva takmičara, publike i uspešne organizacije takmičenja:

-Došli su nam takmičari i iz Kirgistana i Ukrajine. Veoma sam im zahvalan što su se odazvali našem pozivu i mislim da je ovo takmičenje na jednom visokom nivou, kao i da raste iz godine u godinu –rekao je Milošević.

Generalni sponzor Predrag Petrović, vlasnik „Ogistra shop“ i predstavnik kompanije „Yamamoto nutrition“ takođe je izrazio zadovoljstvo zbog saradnje sa Miloševićem i podrške koju pružaju ovom takmičenju:

-Peđu lično poznajem više od 20 godina. Zajedno smo se takmičili, mada ne u istoj kategorij. Ideja oko zajedničke saradnje rodila se pre četiri godine i ovim takmičenjem lestvicu smo podigli jako visoko. Jedno je od najprestižnijih u Evropi. Mi smo prezadovoljni saradnjom sa njim, nadam se i on sa nama –rekao je Petrović.

Jagodinski sportski savez i Skupština grada Jagodine, kao pokrovitelji, i ove godine podržali su takmičenje:

-Jagodina je već pozicionirana kao grad sporta u bližem i daljem okruženju. Svakako da ovakve manifestacije sa velikim brojem takmičara iz zemlje i inostranstva samo ulepšavaju sliku o našem gradu sporta. Tako je bilo i ovaj put, kada je grad stao iza ovog takmičenja kako organizaciono, tako i finansijski da bi sve prošlo kako treba –rekao je Zoran Gligorijević, sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza.

Treba istaći i da je ove godine ukupan iznos nagradnog fonda bio 9000 evra.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .