Naslovna // Tema dana // Dragan Marković Palma: Jagodina će se kandidovati za Olimpijadu

Dragan Marković Palma: Jagodina će se kandidovati za Olimpijadu

Jagodina će se kandidovati za narednu Olimpijadu, poručio je Olimpijskom komitetu Srbije na izbornom mitingu u selima Siokovac i Deonica lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Dragan Marković Palma

Dragan Marković Palma

“Ispunjavamo osve uslove da ceo svet dođe u Jagodinu. Ne trebaju nam nove investicije, sve smo napravili. U selima imamo 40 novih domova kulture i sportske terene. To su višenamenski objekti gde, pored sporta, slavimo, pravimo svadbe, krštenja kad se rađaju deca. U Jagodini imamo sve. Najbolji smo u turizmu, sportu, prosveti, zdravstvenim uslugama, bićemo i u privredi”, rekao je Marković.

On je rekao da će se baviti politikom sve dok ne obezbedi da svaka porodica može da živi od svog rada.

On je poručio da ne glasaju za političare koji im se obraćaju preko televizijskih prijemnika i obećavaju.

“Nije tačno da ima viška radnika, već da ima nesposobnih političara, koji angažuju strance da ih savetuju. Stranci ih savetuju kako da poskupi struja, kako cene pod kontrolom države budu što više. U našoj koaliciji imamo stručnjake,
ljude sa radnim biografijama, svi zante šta su radili proteklih godina”, rekao je on.

Prema njegovoj oceni, na političkoj sceni Srbije udružuje “i šuto i rogato”.

“Izdajice i najveći neprijatelji, kum izdaje kuma, pobratim pobratima, to nikada nije bilo. Sada na je političkoj sceni najveća izdaja svih vremena. Ne postoji ideologija, već samo interes”, istakao je Marković.

Naša ideologija je da sve što obećamo uradimo, čak i na našu štetu, ma koliko nas to koštalo. Nažalost u ovoj izbornoj kampanji neće bude predstavljanja rezultata, već ko će koga više da blati i napadne i to je predizborni program. Ajmo da govorimo o rezultatima i šta treba uraditi, a građani da procene kome će dati glas”, zaključio je Marković.

Izvor: FoNet

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .