Naslovna // Tema dana // Održan izbor za „Mis Akva parka“

Održan izbor za „Mis Akva parka“

Najlepša devojka po oceni žirija je osamnaestogodišnja Tamara Korać iz Kraljeva
 
Tamara Korać (18) iz Kraljeva izabrana je za najlepšu devojku ovogodišnjeg izbora „Mis Akva parka“ u Jagodini. Takmičenje je održano proteklog petka u ambijentu velelepnog „Akva parka“, a Tamara je kao nagradu dobila letovanje u Paraliji, paket kozmetičkih proizvoda i novčanu nagradu u iznosu od 12.000 dinara.
Tamara nije krila oduševljene zbog novostečene titule:
-Zaista nisam očekivala pobedu. Nisam čak ni mislila da ću ući u finale. Bilo je treme, ali svaka trema je dobra jer kasnije pomaže čoveku da bude što bolji. Što se same manifestacije tiče, organizacija je bila odlična i nikada nisam učestvovala na bolje organizovanom takmičenju –rekla je vidno uzbuđena pobednica.

Na takmičenju je učestvovalo 14 devojaka, kako iz Jagodine, tako i drugih gradova u Srbiji. Petočlani žiri ocenjivao je nastup takmičarki u dva kruga: poziranje u večernjim haljinama, a potom i u kupaćim kostimima. Od 14 takmičarki, u finale ušlo pet njih, a pored Tamare, koja je odnela pobedu, nagrađene su i ostale devojke. Prvom pratiljom proglašena je Tamara Čitaković iz Lajkovca, dok je lentu druge pratilje ponela Sandra Đuričić iz Kraljeva. Titulu „Mis šarma“ ponela je Stefana Prelević iz Kosovske Mitrovice, dok je nagradu za „Mis fotogeničnosti“ odnela takmičarka iz Jagodine, Aleksandra Radisavljević.
Takmičenju je prisustvovao veliki broj ljudi koji je svaku takmičarku ispratio aplauzom, a organizatori ove manifestacije su uprava „Akva parka“ u Jagodini i agencija za marketing „La Luna“.
Dušan Miletić

 

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .