Naslovna // Tema dana // Palma: Da li je prebijanje srpskih mladića otvaranje turističke sezone u Crnoj Gori?

Palma: Da li je prebijanje srpskih mladića otvaranje turističke sezone u Crnoj Gori?

“Ja  još uvek mislim da bratski crnogorski narod ne misli onako kako misli Milo Đukanović i da narod u Crnoj Gori treba da podigne svoj glas protiv pokušaja otimanja imovine Srpske pravoslavne crkve i protiv napada na građane srpske nacionalnosti u Crnoj Gori” izjavio je Marković.

Dragan Marković Palma

Povodom brutalnog prebijanja mladića srpske nacionalnosti u centru Podgorice, samo zato što je Srbin i drugačijeg mišljenja , predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma je pitao vlast u Crnoj Gori da li je na taj način svečano otvorena turistička sezona u Crnoj Gori:

-Da li je prebijanje mladića srpske nacionalnosti slikoviti čin svečanog otvaranja turističke sezone u Crnoj Gori? Očigledno je da politika koja se vodi u Crnoj Gori je  politika mržnje prema Srbiji i svemu što u Crnoj Gori ima bilo kakav predznak srpskog. Direktna posledica takve politike mržnje jeste sinoćno prebijanje mladića srpske nacionalnosti u centru Podgorice od strane gomile ostrašćenih mladića, očigledno zavedenih takvom politikom. Uriniranje po srpskoj trobojci je slikovit primer koju količinu mržnje je prouzrokovala takva politika vlasti u Crnoj Gori . Ja  još uvek mislim da bratski crnogorski narod ne misli onako kako misli Milo Đukanović i da narod u Crnoj Gori treba da podigne svoj glas protiv pokušaja otimanja imovine Srpske pravoslavne crkve i protiv napada na građane srpske nacionalnosti u Crnoj Gori -istakao je Marković u saopštenju za medije.

-Pitam se da li je čin prebijanja Srbina  u Podgorici signal građanima Srbije da nisu više poželjni kao turisti na crnogorskom primorju i poruka šta im se može desiti tokom letovanja, kako većina u Srbiji misli, u bratskoj Crnoj Gori.  Građanima Srbije poručujem da ne pružaju priliku onoj manjini u Crnoj Gori koja mrzi Srbe i srpski narod da im tokom letovanja prirede ono što je sinoć doživeo mladić u centru Podgorice samo zato što je Srbin i što je drugačijeg mišljenja – izjavio je Marković.

tagovi:

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .