Naslovna // Tema dana // ,,U VRTIĆU SVAKOG DANA SVA SU DECA RAZIGRANA“

,,U VRTIĆU SVAKOG DANA SVA SU DECA RAZIGRANA“

 

U HALI SPORTOVA U JAGODINI ODRŽANA ZAVRŠNA PRIREDBA PREDŠKOLSKE USTANOVE ,,PIONIR“

   

Učestvovalo je 12 predškolskih grupa i jedna jaslena grupa, što je oko 400 mališana iz jagodinskih gradskih i seoskih vrtića

          U Hali sportova Jasa u Jagodini, u petak, je održana završna priredba Predškolske ustanove ,,Pionir“.

Završna priredba predškolaca jagodinskih gradskih i seoskih vrtića održava se već 20 godina u Hali sportova i uvek izaziva veliku pažnju. Tako je bilo i ove godine. Hala je bila ispunjena do poslednjeg mesta a roditelji, braća i sestre, bake i deke došli su da bodre svoje najmilije. Ove godine priredba je nosila naziv ,,U vrtiću svakog dana sva su deca razigrana“.

-Kod nas deca rastu uz muziku i veselje, uz aktivnosti koje odgovaraju deci, koje podstiču njihov razvoj i napredovanje, kroz ljubav i sve ono što mi zaposleni pokušavamo da im pružimo radi njihovog što srećnijeg detinjstva, da ovaj period u vrtiću pamte ceo život – rekla je pomoćnik direktora PU ,,Pionir“ Vesna Ostojić.

U priredbi je učestvovalo oko 400 predškolaca koji su na osmočaspvnom boravku u vrtiću, a na olimijadi će učestvovati 250 dece koja su na četvoročasovnom pripremnom predškolskom programu.

-Ovaj nastup je najznačajniji za decu ali i za roditelje zato što su naši roditelji i naši partneri jer su uvek na raspolaganju da nam pomognu i učestvuju u svim našim aktivnostima. Deci jako znači da se pojave na ovoj priredbi, da dobiju velike aplauze. Ova manifestacija je postala tradicionalna gradska manifestacija – istakla je Vesna Ostojić i dodala da celom kolektivu mnogo znači podrška lokalne samouprave.

Publiku je najpre pozdravio direktor PU ,,Pionir“ Vladan Đurđević, a zatim je usledila priredba u kojoj je učestvovalo 12 predškolskih grupa kao i jedna jaslena koja je izmamila najjače aplauze publike. Mališani su sa svojim vaspitačicama mesecima vredno uvežbavali plesne tačke kako bi zablistali na završnoj priredbi.

Ceo kolektiv Predškolske ustanove ,,Pionir“ svakako je, nakon ove priredbe, još ponosniji na ono što je uradio kako bi ove mališane pripremio za sledeći najvažniji korak u životu – polazak u školu.

J.L.

 

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .