Naslovna // Tu oko nas // Završeno asfaltiranje u Velikoj Kruševici kod Rekovca

Završeno asfaltiranje u Velikoj Kruševici kod Rekovca

Projekat je urađen u saradnji sa Ministarstvom privrede Republike Srbije, a njegova vrednost je 12 miliona dinara. “Ovo je značajno za sve Levčane” rekao je predsednik opštine Rekovac Aleksandar Đorđević

Foto: TV Kopernikus

U selu Velika Kruševica u opštini Rekovac završeno je asfaltiranje putne deonice od 1200 metara. Vrednost radova, koje je izvelo Preduzeće za puteve “Kragujevac”, iznosi 12 miliona dinara, a u potpunosti ih je finansiralo Ministarstvo privrede Republike Srbije.

Predsednik opštine Rekovac Aleksandar Đorđević istakao je da je ovo asfaltiranje veoma bitna stvar: kako za meštane sela, tako i za sve Levčane:

-Pre svega je značajno za sve ljude. Njihova infrastruktura će se znatno poboljšati. Značajno je i za verski turizam. Ovde u selu postoji manastir Manastirak, veoma je bitno povezati sve naše manastire u Levču. Osim toga, put se nalazi kroz samo selo, tako da će ljudi iz sela Bara i iz sela Siljevica koristiti ovaj put što će veoma doprineti uslovima za život svih u Kruševici –rekao je Đorđević.

Đorđević je napomenuo da imaju velike infrastrukturne planove za narednu godinu. Kako je rekao, opštinu očekuju brojna asfaltiranja, ali i rekonstrukcije škola, vrtića i seoskih domova kulture, kao i izgradnja novog mosta.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .