Naslovna // Društvo, Uncategorized // “Bunt – Prava Jagodina”: Zadovoljni smo rezultatima na izborima

“Bunt – Prava Jagodina”: Zadovoljni smo rezultatima na izborima

“Sve ono što smo pričali i radili došlo je do naših sugrađana i oni su nam uzvratili poverenje” rekao je Dušan Marković, predsednik “Bunta – Prave Jagodine”

Dušan Marković tokom obraćanja prisutnima

Koalicija „Bunt – Prava Jagodina“ je na nedavno održanim lokalnim izborima osvojila 12 posto glasova. Dušan Marković i Aleksandar Grković ostvarili su tako uslov za ulazak u lokalni  skupštinski parlament. Oni su se, proteklog petka na svečanosti održanoj u naselju Strelište, zahvalili građanima na pruženoj podršci i istakli da je ovo za njihovu koaliciju velika pobeda:

-Imali smo nešto više od 3200 glasova. To pokazuje da je pobeda blizu, da je sve ono što smo pričali i radili proteklih godina došlo do naših sugrađana i da su nam oni uzvratili poverenje –rekao je Marković.

Aleksandar Grković, drugi odbornik sa ove liste koji će biti na skupštinskim zasedanjima, takođe je izrazio zadovoljstvo zbog postignutog rezultata:

-Mi ćemo u parlamentu imati neka nova lica. Ni Dušan ni ja, kao odbornici “Bunta – Prave Jagodine”, nikada nismo bili ni na jednoj vlastodržačkoj funkciji. Meni je samo žao što možda nismo imali još neki mandate. Mislim da bi to samo poboljšalo kvalitet aktuelnog saziva. Ono što je najbitnije, započeli smo realizaciju osnovna četiri politička načela koja smo ljudima plasirali u ovoj izbornoj kampanji –rekao je Grković.

Aleksandar Racić takođe smatra da je postignuti rezultat za njihovu koaliciju veliki uspeh:

-Ovi ljudi ovde su izborbovali taj rezultat od 12 posto. Mi smo jako zadovoljni. Jedna od naših tački je bila promena krvne slike na političkoj sceni grada Jagodine i mi smo uspeli u tome. Naša dva opoziciona odbornika su ušla u parlament. Nastavićemo našu borbu koju smo počeli –rekao je Racić.

Što se aktivizma u politici tiče, iz “Bunta – Prave Jagodine” istakli su da imaju velike planove za nastupajući period.

D.M.

tagovi:

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .