Naslovna // Vesti // “Bunt – Prava Jagodina” predala izbornu listu

“Bunt – Prava Jagodina” predala izbornu listu

Na lokalnim izborima 26. aprila, ova grupa građana biće pod rednim brojem 2

Predstavnici “Bunta – Prave Jagodine” ispred Skupštine grada Jagodine

Grupa građana „Bunt – Prava Jagodina“ predala je Gradsko-izbornoj komisiji proteklog petka potpise građana i listu kandidata za odbornike. Nosioci liste su Dušan Marković, Aleksandar Grković i Aleksandar Racić.

-Prikupili smo nešto više od 700 potpisa, što je dovoljno s obzirom na to da predajemo punu listu. Predajemo listu mladih, perspektivnih i kvalitetnih ljudi. Moramo da napomenemo da svaki naš čovek na listi radi. Imamo najboljeg advokata u Jagodini i najmlađeg advokata, najmlađu doktorku u Jagodini, najboljeg studenta Fakulteta pedagoških nauka, predsednika Studentskog parlamenta Univerziteta u Kragujevcu, predsednika Studentske organizacije, naše prijatelje iz Udruženja veterana i sve naše prijatelje iz drugih organizacija na nivou grada. Znači, imamo dvadeset jednu osobu reprezentativnu za grad po svim mogućim osnovama –rekao je Dušan Marković, predsednik grupe građana „Bunt – Prava Jagodina“.

-Listu smo sastavili od ljudi koji nikada nisu bili na nekom mestu republičkih i lokalnih uprava, ali koji su poprilično dobro formulisani u svojim privatnim životima: što kao studenti, što kao radnici. Tu su privatni preduzetnici i oni koji su zaposleni u drugim delatnostima –rekao je Aleksandar Grković.

Lokalni i parlamentarni izbori biće održani 26. aprila, a „Bunt – Prava Jagodina“ biće pod rednim brojem 2.

Dušan Miletić

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .