Naslovna // Vesti // Definisani ciljevi za ekonomski oporavak Srbije

Definisani ciljevi za ekonomski oporavak Srbije

 

Aktivisti Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić, održali su protekle nedelje  u sali Pomoravskog okruga u Jagodini sastanak na kome su učestvovali svi predstavnici odbora ovog regiona. Tema sastanka su bili dogovori o daljem delovanju ove stranke na nivou okruga i cele Srbije.

Prema rečima Perse Minjović, predsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić,  rad odbora ove stranke u  Pomoravskom okrugu usmeren je ka omasovljenju pokreta.

-Odbori  su postojali i u ranijem periodu, dok naš predsednik Bogoljub Karić nije bio u zemlji. Sada kada je on sa nama, cilj je da se što više ljudi uključi u naš pokret , rekla je ona.

Misija stranke, prema njenim rečima je ekonomska revolucija u zemlji o čemu Bogoljub Karić, kao lider Pokreta Snaga Srbije ima tačno definisane ciljeve.

-Naš pokret u velikoj meri može da pomogne oporavku Srbije. Naš lider ima tačno definisan program kojim bi u narednih pet godina oporavio privredu Srbije i ekonomski je ojačao, istakla je Minjović.

Cilj Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić je da se svi predstavnici Pomoravskog okruga upoznaju sa zadacima koje je Izvršni odbor postavio pred svoje aktiviste radi jačanja pozicija ovog pokreta u zemlji, učešća u vlasti i ekonomskom oporavku Srbije.

T.M

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .