Naslovna // Vesti // Gradski odbor DSS- a upriličio novogodišnji koktel

Gradski odbor DSS- a upriličio novogodišnji koktel

Demokratska stranka Srbije sinoć je u restoranu „Tigar“ u Jagodini upriličila tradicionalni novogodišnji koktel, kojem je prisustvovao veliki broj zvanica, ne samo iz redova ove stranke, već i pripadnika svih vladajućih i opozicionih stranaka u gradskom parlamentu, kao i predsednici Gradskih odbora iz čitavog Pomoravlja.

Osvrnuvši se najpre na protekle izbore u maju ove godine, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Jagodini Života Starčević, istakao je da nije zadovoljan izbornim rezultatom, ali se svima zahvalio na urađenoj izbornoj kampanji, jer i pored tih nedaća i teškoća Demokratska stranka Srbije partcipira u radu gradskog parlamenta i aktivno učestvuje u sprovođenju ideja i politike o kojoj se dogovore u gradskoj Skupštini.

Starčević je naglasio da Demokratska stranka Srbije ima velike planove za narednu godinu.
-Svi mi zajedno možemo i moramo i bolje i više dosledno da sprovodimo politiku Demokratske stranke Srbije i da istrajemo u našoj političkoj nezavisnosti i vojnoj neutralnosti i da nastavimo da vodimo borbu za teritorijalni integritet i celovitost naše zemlje- poručio je Starčević.

O budućoj politici i sadašnjem rejtingu Demokratske stranke Srbije, kao i o aktuelnoj platformi o Kosovu govorili su i Miroslav Petković, podpredsednik DSS-a i Aleksandar Pejčić, narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije.

– Politika Demokratske stranke Srbije je realna, konzistentna, politika kontinuiteta i građani Srbije je sve više prepoznaju jer im je itekako bliska. Rejting Demokratske stranke Srbije permanentno raste i mi se nadamo da će taj trend da se nastavi i u 2013. godini- rekao je Petković.

Pejčić je rekao da je vrlo ohrabrujuća platforma dobijena od predsednika Republike.
– Demokratska stranka Srbije je kao odgovorna nacionalna i državotvorna stranka odmah reagovala i u samo par dana smo dali svoje predloge, koje je predsednik Republike prihvatio. Danas smo čuli da će vrlo brzo po novoj godini usvojena Rezolucija o Kosovu i Metohiji u Narodnoj skupštini Republike Srbije- izjavio je ovom prilikom Pejčić.

Domaćin ovog skupa na kraju je poželeo prisutnima srećne Novogodišnje i Božićne praznike, a prijatni zvuci pop i rok muzike “Acinog benda” iz Jagodine uveli su goste u dobru pretprazničnu atmosferu.

Biljana Marković

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .