Naslovna // Vesti // Imenovana dva direktora

Imenovana dva direktora

Zasedala svilajnačka Skupština

U Svilajncu je održana redovna deseta sednica opštinskih odbornika za koju su predložene samo dve tačke dnevnog reda – imenovanje direktora Sportsko turističkog centra – Prirodnjački centar „Svilajnac”. Na ovu funkciju imenovana je Irena Dubravac koja se do sada nalazila na mestu vršioca dužnosti direktora. Imenovana je na period od četiri godine.
Za direktora Komunalnog javnog preduzeća „Morava” imenovan je Goran Bojić iz Despotovca, takođe na period od četiri godine.

Na insistiranje predsednika Opštine Predraga Milanovića i predsednika Skupštine Miroslava Marinkovića dopunjen je dnevni red tako što je doneta odluka o raspisivanjeu referenduma za uvođenje mesnog samodoprinosa za sve mesne zajednice na području Opštine.
Protiv ove odluke bili su odbornici iz odborničke grupe Srpske narodne stranke koja je u opoziciji sa obrazloženjem da im je materijal za tu tačku dnevnog reda dostavljen uoči same sednice tako da nisu bili u mogućnosti da se pripreme i da konsultuju svoju izvornu bazu.Odbornička vladajuća većina, međutim, izglasala je i ovu odluku.
R. Živanović

tagovi: , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .