Naslovna // Vesti // Izabrani novi članovi rukovodstva GO “Bunta – Prave Srbije” u Jagodini

Izabrani novi članovi rukovodstva GO “Bunta – Prave Srbije” u Jagodini

Funkciju predsednika obavljaće Milan Momčilović iz Majura, a potpredsednici će biti Vladan Petrović iz Rajkinca, kao i Miloš Živanović iz Jagodine. Odluke su usvojene jednoglasno.

Foto: TV Kopernikus

Milan Momčilović iz Majura novi je predsednik Gradskog odbora partije “Bunt – Prava Srbija” u Jagodini, jednoglasno je odlučeno na izbornoj sednici održanoj proteklog petka u prostorijama ove partije u ovom gradu.

-Izuzetno sam počastvovan. Zahvaljujem se liderima “Bunta – Prave Srbije”, kao i ostalim članovima. Nisam očekivao da ću biti jednoglasno izabran i nadam se da ću opravdati njihovo poverenje. Neću preterano pričati i obećavati, ali vodićemo se i dalje svojim motoom – “Dela, a ne reči” –rekao je Momčilović.

Funkciju potpredsednika obavljaće Vladan Petrović, dosadašnji predsednik Mesnog odbora “Bunta – Prave Srbije” u Rajkincu:

-Meni je prioritet selo. Ja sam sa sela i bavim se poljoprivredom i vidim da je tu spas Jagodine, Srbije i našeg naroda uopšte –rekao je Petrović.

Pored Petrovića, funkciju potpredsednika obavljaće i Miloš Živanović iz Jagodine. Sednici su, pored predsednika partije Dušana Markovića i ostalih predstavnika, prisustvovali i poverenici svih mesnih odbora “Bunta – Prave Srbije” kako u Jagodini, tako i u okolnim selima.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .