Naslovna // Vesti // Markovic: Gradjani ce glasati za dela

Markovic: Gradjani ce glasati za dela

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je izjavio da je siguran da će Jagodinci glasati za dela i za ono što je koalicija SPS-PUPS-JS radila poslednjih devet godina.
– Siguran sam da ćemo imati više glasova sada na ovim vanrednim republičkim izborima nego što smo imali na poslednjim republičkim izborima 2012. godine, izjavio je Marković novinarima nakon glasanja u svom rodnom selu Končarevo.

Dragan Marković Palma

Dragan Marković Palma

Marković je istakao da je siguran i da će na nivou Srbije imati više glasova nego na izborima pre dve godine.
– Nosilac liste Ivica Dačić, kao predsednik vlade, ima izuzetno dobre dobre rezultate i te rezultate ne može niko da ospori, istakao je Marković.

On je naglasio da je siguran da će gradjani glasati za rezultate ove koalicije.
– Da kažem Jagodincima da ćemo mi već od sutra u kontinuitetu raditi ono što smo radili prethodnih godina, da ćemo dovoditi investitore i otvarati fabrike. Trebalo je da otvorimo dve fabrike prošle nedelje ali namerno nismo hteli da to radimo u izbornoj kampanji kao drugi političari, rekao je Marković.

Marković je podsetio da Jagodina ima pet stranih investitora, da će do kraja godine najmanje još tri fabrike početi da se grade u Jagodini i da će za dve godine da se zaposle svi oni koji žele da rade.
– Mi ćemo za oko tri meseca postati grad će se da razvija zdravstveni turizam zbog termalnih voda. Tako ćemo imati više turista nego prošle godine kada ih je bilo 400.000, najavio je Marković.
Lider JS je dodao da će gradjani odlučiti sa kime će koalicija SPS-PUPS-JS da pravi vladu.
J.Zdravković
foto: A.Dobrosavljević

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .