Naslovna // Vesti // Nagrada za Veterinarski institut iz Jagodine

Nagrada za Veterinarski institut iz Jagodine

Ustanova nagrađena u tri kategorije: liderstvo, potencijali organizacije i procesi i tehnologije. “Svaka nagrada predstavlja veliku motivaciju za dalji rad” rekao je dr Zoran Rašić, direktor Veterinarskog specijalističkog instituta “Jagodina”

Ovo priznanje Veterinarski institut dobija već drugu godinu zaredom

Veterinarski specijalistički institut “Jagodina” dobio je nagradu na 25. po redu godišnjoj manifestaciji “Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost – Oskar kvaliteta” koja je 20. novembra održana u Beogradu.

Ova ustanova je nagrađena za poslovnu izvrsnost u tri kategorije: liderstvo, potencijali organizacije i procesi i tehnologije. Nagrade im je uručio pomoćnik ministra privrede Republike Srbije Aleksandar Starčević, a direktor Veterinarskog instituta u Jagodini, dr Zoran Rašić, izjavioo je da im ovo priznanje puno znači:

-Svaka nagrada predstavlja veliku motivaciju, a ova pogotovo zato što je nacionalna. Moji saradnici i ja imamo jasne ciljeve. U svakom momentu moramo da imamo laboratorije koje su spremne da odgovore zahteve klijenata. Među njima ima oko 150 farmera i oko 50 organizacija koje se bave proizvodnjom. Sve ono što radimo je sa ciljem da njihovo zadovoljstvo bude na visokom nivou. Zbog toga i postojimo, ne radi sebe. Moji saradnici su toga jako svesni i sve nagrade i sertifikate koje imamo ne služe nam da stoje na zidu da ukrašavaju naše prostorije, već da sve te sisteme koje imamo i za akreditaciju i sertifikaciju budu primenljivi u našem svakodnevnom radu. Nagrade koje smo dobili ukazuju na to da smo spremni da su naše laboratorije i terenska služba spremni da odgovore zadacima. Svi korisnici naših usluga imaju apsolutno poverenje u rezultate koje dobijaju iz naših laboratorija –rekao je Rašić.

Ovo je druga godina zaredom kako ova ustanova dobija ovo priznanje. Prošle godine ga je dobila za dve kategorije: liderstvo i u kategoriji procesi, proizvodnje i usluge. Iz Veterinarskog instituta „Jagodina“ ističu da će im i u nastupajućem periodu na prvom mestu biti zadovoljstvo klijenata, ali i da će nastaviti sa kvalitetnim radom, a sve sa ciljem uspešnog sprečavanja širenja zaraznih bolesti životinja i održavanja visokog nivoa bezbednosti hrane.

Dušan Miletić

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .