Naslovna // Vesti // Održan kasting za statiste u seriji “Koreni”

Održan kasting za statiste u seriji “Koreni”

Serija, po romanu Dobrice Ćosića, snimaće se i na teritoriji Bagrdana i Gornjeg Račnika. Kasting privukao veliku pažnju

Kasting za statiste u televizijskoj seriji „Koreni“ održan je u subotu u Centru za kulturu „Svetozar Marković“ u Jagodini.

Kasting je privukao veliku pažnju, a mogli su se prijaviti muškarci i žene svih godišta. Serija „Koreni“, po istoimenom romanu Dobrice Ćosića, biće snimana na teritoriji sela Gornji Račnik i Bagrdan u periodu od 7. oktobra do 15. decembra.
Produkcija „Eye To Eye“ u saradnji sa Radio-televizijom Srbije došla je u Jagodinu radi kastinga za statiste u seriji „Koreni“. Radi se o snimanju serije po istoimenom romanu Dobrice Ćosića. To je društveno istorijski roman koji se bavi životom porodice Katić na kraju 19. veka, a snimanje će se najviše obavljati na teritoriji dva sela nadomak Jagodine: Gornji Račnik i Bagrdan –rekla je Dušica Marković, organizator ovog kastinga.
Serija će jednim delom biti snimana i u Kruševcu, a glavne uloge igraće doajeni srpskog glumišta: Dara Džokić, Žarko Laušević, Bogdan Diklić, Sloboda Mićalović i mnogi drugi. Producenti serije su Goran Šušljak i Miloš Avramović.

Dušan Miletić

 

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .