Naslovna // Vesti // Održane tribine “Bunta – Prave Jagodine” u jagodinskim selima

Održane tribine “Bunta – Prave Jagodine” u jagodinskim selima

Na predstojećim lokalnim izborima 21. juna, ova koalicija na glasačkom listiću biće pod rednim brojem dva.

“Bunt – Prava Jagodina” tokom tribine na Strelištu

Koalicija „Bunt – Prava Jagodina“ održala je tribine u okviru svoje kampanje za predstojeće lokalne izbore. Tribine su održane  u gradskom naselju Strelište i selima Donje Štiplje, Lozovik, Dragocvet, Bagrdan, Rajkinac, Majur i Dragoševac, gde su predstavnici ove koalicije meštanima predstavili svoj politički program:

-Naša izborna trka ne traje deset dana pred izbore. Naša borba traje otkad smo osnovali našu Grupu građana. Na terenu radimo osam godina, osam godina pomažemo našim sugrađanima i osam godina smo se dokazivali po svim mogućim osnovama u našem gradu. Došlo je vreme da sve ono što smo radili u proteklom periodu finiširamo jednom pobedom na predstojećim lokalnim izborima, s obzirom na to da za nas govore dela, a ne suvoparne reči. Mislimo da je stasala jedna generacija mladih ljudi koja je spremna da preuzme odgovornost za vođenje grada kao što je Jagodina. Kad kažemo pobeda na predstojećim lokalnim izborima, to ne znači da ćemo mi nekog pobediti, daleko smo mi od toga. Ali, to će značiti da će doći do promene krvne slike u gradskom parlamentu. Mora da se čuje glas mladih ljudi, onih koji se nisu prodali, koji nisu otišli iz ove Jagodine i koji su se dokazali preko svojih dela –rekao je Dušan Marković, predsednik „Bunta – Prave Jagodine“ i kandidat za gradonačelnika.

Na predstojećim lokalnim izborima, koji će biti održani 21. juna, koalicija „Bunt – Prava Jagodina“ na glasačkom listiću biće pod rednim brojem dva.

D.M. / J.L.

tagovi:

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .