Naslovna // Vesti // Petomilioniti posetilac “Akva parka” stigao u Jagodini: Trajni besplatan ulaz za Babiće iz Zrenjanina

Petomilioniti posetilac “Akva parka” stigao u Jagodini: Trajni besplatan ulaz za Babiće iz Zrenjanina

“Ovo je lep gest od grada Jagodine i Akva parka. Ovde je sve fantastično. Da nam se ne dopada, ne bi dolazili” rekao je vidno iznenađeni Nenad Babić

Porodica Babić iz Zrenjanina, koja je proteklog petka u prepodnevnim časovima došla u jagodinski Akva park, nije ni slutila kakvo je iznenađenje čeka na ulazu tog dana. Odmah posle kupovine karte, dočekao ih je direktor najpopularnijeg javnog kupališta u Srbiji Zoran Gligorijević i saopštio Nenadu Babiću da je upravo on petomilioniti posetilac Akva parka u Jagodini. Tim povodom, uručio mu je vaučer za trajni besplatan ulazak u Akva park, koji će važiti kako za njega, tako i za njegovu porodicu.

-Hvala vam za posetu, ali i za vernost. Drago mi je da niste prvi put ovde. Za Vas i Vašu porodicu, Akva park je uvek besplatan –rekao je Gligorijević.

Članovi porodice Babić bili su veoma prijatno iznenađeni. Odmah po uručivanju vaučera, sa nama su podelili i svoje utiske.

-Ovo je lep gest grada Jagodine i “Akva parka”. Sve izgleda fantastično. Da nam nije lepo, ne bi dolazili. Isplati se da dođemo 250 kilometara samo do “Akva parka”. Ima dosta tobogana, dosta animacija za decu, olimpijski bazen za odrasle… Ima sadržaja za sve –rekao je Nenad.

-Ja sam prvi put ovde i mislim da sam im ja talija. Super je, prezadovoljni smo –rekla je sa osmehom Gordana Savić, koja je tog dana došla sa njima.

-Super je. Uživam svaki put kad dođem ovde –rekao je mladi Luka Babić.

Zoran Gligorijević izrazio je zadovoljstvo što godinama unazad za jagodinski “Akva park” vlada veliko interesovanje.

-Ovo je 16. godina rada jagodinskog “Akva parka” i evo dođosmo do petomilionitog posetioca. Ta brojka sadrži posetioce sa plaćenom ulaznicom, posetioce sa mesečnom kartom, a tu su i studenti i učenici koji imaju besplatan ulaz. “Akva park” pre početka sezone, ali i po njenom završetku, posećuju đaci i penzioneri u vidu ekskurzija. Tu su i razne manifestacije kao što je “Otvoreni dan”. Kada se sve to sabere, po našoj evidenciji koju smo uredno vodili, došli smo do brojke od pet miliona. To je veliki uspeh za ovaj “Akva park”. Drago nam je da mnogi posetioci dolaze godinama unazad i da su zadovoljni onim što dobijaju u vidu usluge ovde –rekao je Gligorijević.

Letnja sezona u “Akva parku” se završava, a trajaće i u septembru – sve dok vremenski uslovi to budu dozvoljavali.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .