Naslovna // Vesti // Počela sa radom 17. sezona Gradskog klizališta

Počela sa radom 17. sezona Gradskog klizališta

Cena karte je ostala ista kao i prethodnih godina – 100 dinara. Radno vreme je od 8 ujutro do 17 časova, a vikendom neće raditi

Foto: TV Kopernikus

Na veliko zadovoljstvo, pre svega dece i omladine, počela je nova, 17. po redu, sezona rada Gradskog klizališta u Jagodini. Ova će se svakako bitnije razlikovati od prethodnih zbog pandemijskih okolnosti i poštovanja svih epidemioloških mera, rekao je Zoran Gligorijević, sportski direktor “JASSA”:

-Te mere su sledeće: dezinfekcija prostora oko klizališta i na samom klizalištu, merenje temperature svim posetiocima, obavezno nošenje maske i poštovanje broja posetilaca na predviđenom prostoru. Ja kao roditelj i sportski radnik maksimalno podržavam rad ovog klizališta zato što idu novogodišnji praznici i đački raspust i ne možemo decu da zatvorimo samo u kuću, gde bi samo gledali televiziju i igrali igrice na kompjuteru. Cena se nije menjala svih prethodnih godina. Od samog otvaranja iznosi 100 dinara. U to je uključeno neograničeno vreme provedeno na klizalištu, kao i iznajmljivanje klizaljki. Nije nam cilj da tu ekonomski prosperiramo, već nam je cilj da se deca zabave –rekao je Gligorijević.

Radno vreme klizališta u Jagodini prilagođeno je svim propisanim merama. Klizalište će od ponedeljka do petka biti otvoreno od 8 do 17 časova, dok vikendom neće raditi.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .