Naslovna // Vesti // Prijavljivanje dece za upis u jagodinske vrtiće do 1. maja

Prijavljivanje dece za upis u jagodinske vrtiće do 1. maja

Biće upisano oko 800 mališana, a biće otvorena još dva pripremna predškoska programa u gradu: u osnovnim školama „Goran Ostojić“ i „17. oktobar“. Cena ista kao i prethodnih godina, kažu iz Uprave ove ustanove u Jagodini

Foto: TV Kopernikus

Prijavljivanje dece za upis u jagodinske vrtiće i pripremne predškoske grupe počelo je danas i trajaće do prvog maja, navode iz Predškolske ustanove „Pionir“ u Jagodini. 

Ove godine, kako u gradskim tako i u seoskim objektima, biće upisano blizu 800 mališana. Mesta ima dovoljno, a roditelje, kao i prethodnih godina, očekuju brojne pogodnosti, rekla je Violeta Nikolić, direktorka Predškolske ustanove „Pionir“ u Jagodini:

-Imamo oko 800 slobodnih mesta, računajući i novi objekat koji će imati 120 mesta i koji će uskoro biti gotov. Interesantno je da pored svih pripremnih predškolskih grupa koje imamo pri seoskim ustanovama i osnovnim školama „Rada Miljković“ i „Milan Mijalković“, ove godine otvaramo pripremni predškolski program i u školama „Goran Ostojić“ i „17. oktobar“. To je nešto što će roditeljima mnogo značiti, jer on je besplatan ukoliko je dete na četvoročasovnom boravku. S obzirom na situaciju sa pandemijom korona virusa, kao i prošle godine, upis će se vršiti elektronskim putem, preko sajta elektronske uprave. Procedura je jednostavna, a sve potrebne informacije roditelji mogu videti i na našem veb sajtu www.pionir.edu.rs. Roditelji to mogu brzo da urade, a za sve one koji ne mogu da se snađu, naša vrata su otvorena. Mi imamo službu koja će to uraditi umesto njih ukoliko bude bilo nekih tehničkih problema. Cena je ista kao i prethodnih godina, uslovi su isti i nema liste čekanja. Sva deca će biti primljena i trudićemo se da ispoštujemo sve želje roditelja i dece –rekla je Nikolić.

Prijavljivanje dece za upis u vrtiće i pripremne predškolske grupe trajaće do prvog maja.

D.M.

tagovi: , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .