Naslovna // Vesti // Rok spektakl za sve građane

Rok spektakl za sve građane

„Uvek nam je drago da sviramo u svom gradu“ rekao je frontmen benda, Aleksandar Milutinović
Rok grupa iz Jagodine „Black and White“ održala je, protekle srede, koncert na gradskom trgu u Jagodini. Povod za koncert bila je slava Skupštine grada Jagodine, Petrovdan


Veliki broj ljubitelja kvalitetnog rok zvuka okupio se prošle srede u strogom centru grada gde je nastupio najpoznatiji lokalni rok bend „Black and White“. Posetioci su imali prilike da uživaju u obradama hitova domaćih i stranih velikana rok muzike, ali imali su prilike da čuju i prvu autorsku stvar ovog benda. Publika je bila oduševljena, a i sami članovi benda, na čelu sa frontmenom Aleksandrom Milutinovićem, nisu krili zadovoljstvo:
-Nama je najlepše da sviramo u svom gradu. Ovo je idealan ambijent i atmosfera za nas. Zahvaljujem se skupštini grada, Kulturnom centru i sportskom centru „JASSA“ na pokroviteljstvu i pomoći u svakom smislu –rekao je Milutinović.

Jagodinu u narednih nekoliko nedelja očekuje još rok koncerata. Sledeći će biti održan 29. jula u „Akva parku“, uz učešće nekoliko bendova i 4. avgusta, ponovo na gradskom trgu.
Dušan Miletić

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .