Naslovna // Vesti // ,,ŠKOLSKI RASPUST U BIBLIOTECI”

,,ŠKOLSKI RASPUST U BIBLIOTECI”

ZIMSKE RADIONICE

Dečjem odeljenju Narodne biblioteke ,,Radislav Nikčević” u Jagodini u toku su tri kreativno – edukativne radionice u okviru tradicionalne manifestacije ,,Školski raspust u biblioteci”.

Koordinator ovih radionica je Snežana Nena Vulić, urednik književnog i umetničkog programa Narodne biblioteke u Jagodini, a u radu joj pomažu Isidora Šišaković i Marija Stefanović, učenice Osnovne škole ,,Boško Đuričić” iz Jagodine
– U sredu smo u okviru prve radionice, radili strip, a juče i danas bavimo se pričama i knjigom. Kroz ilustracije, asocijacije i bajke, radionice koje su održane u prepodnevnim časovima do sada, okupile su znatan broj dece. Radionice su, zaista, veoma zanimljive – objašnjava Snežana Vulić.

Narodna biblioteka iz Jagodine već nekoliko godina organizuje ove kreativno – edukativne radionice za decu. Za vreme letnjeg i zimskog raspusta program se zove ,,Deca za decu” jer su i predavači, zapravo, deca – naravno uz pomoć koordinatora, dok se radionice organizuju i tokom školske godine, ali ih tada vode nastavnici i vaspitači.
B. Džaković
foto: A.Dobrosavljević

tagovi:

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .