Naslovna // Vesti // U Jagodini se gradi najveći veštački vodopad na Balkanu

U Jagodini se gradi najveći veštački vodopad na Balkanu

Vodopad će biti završen do kraja meseca i siguran sam da će to biti jedno od najboljih turističkih mesta na Balkanu, kazao Dragan Marković Palma

DSC_7584
Nakon novih fontana u izletištu Potok, koje su u rad puštene pred 1. maj, Jagodina će uskoro dobiti još jednu atrakciju za turiste – veštački vodopad.

– Pre nekoliko dana sam čuo pitanje šta će proizvoditi fontana. Moj odgovor je – turiste! Svakog dana izletište Potok je puno zahvaljujući fontani koju smo napravili. Ne postoji takva fontana u Srbiji. U ovom trenutku pravimo i biće do kraja meseca završen i najveći veštački vodopad na Balkanu. O njemu neću da pričam pošto ne mogu da vam objasnim i prenesem slikovito kako će izgledati, ali sam siguran da će to biti jedno od najboljih turističkih mesta na Balkanu. Neće biti turiste koji neće doći u Jagodinu da vidi vodopad, da se kraj njega opusti i fotografiše – ocenio je Marković na konferenciji za novinare.

On je ranije izjavio da ove godine očekuje da preko 500.000 turista poseti Jagodinu, i to zato što se svake godine turistički kompleks ovog grada obogaćuje novim sadržajima.

M. Biorac
Foto: A. Dobrosavljević

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .