Naslovna // Vesti // Veče stranih jezika u OŠ “Goran Ostojić”

Veče stranih jezika u OŠ “Goran Ostojić”

U Osnovnoj školi „Goran Ostojić“ sinoć je održano veče stranih jezika gde su učestvovali učenici od 5.do 8. Razreda. Oni su izveli dve predstave, „Crvenkapu“ na nemačkom i „Snežanu i sedam patuljaka“ na engleskom jeziku.

Mirjana Srećković, direktorka škole “Goran Ostojić”, smatra da dete osim što treba da uči u školi, treba da ima i mogućnost da ispolji i svoj talenat, što mu ova škola i omogućuje.
-Interesovanje učenika da pokažu šta znaju je veliko- poručila je ona, dodavši da je u ljudskoj prirodi da voli binu i scenu, ali i da je sreća što škola “Goran Ostojić” ima veliku i lepu salu, koju učenici vrlo rado koriste.

Već dvadesetak godina se u ovoj školi održavaju večeri stranih jezika, i to više puta godišnje. Aktiv nastavnika stranih jezika kaže da nailazi na veliku zainteresovanost kod učenika, kod kojih postoji velika motivisanost i razumevanje toga koliko je važno biti poznavalac stranih jezika.

Ovom priredbom učenici i nastavnici škole priveli su kraju svoje aktivnosti za prvo polugodište, a odmah na početku drugog polugodišta nastavljaju da rade, pa se već polovinom januara očekuje nešto novo čime će škola biti jedna od najaktivnijih u našem gradu.

Biljana Marković

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .